Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med psyken.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler jeg har begynt å slite litt med psyken i det siste. Jeg er en vitebegjærlig person. Jeg liker å finne ut av ting, men dette fører til at jeg har blitt en veldig analyserende person. Om jeg får en problemstilling prøver jeg å tenke fram mange forskjellige løsninger og finne den beste, bra evne å ha generelt, men ikke når det går utover det sosiale. Jeg analyserer veldig ofte meg selv og hvordan jeg oppfører meg. Jeg prøver ofte å tenke meg fram til den "ultimate" måten å være på, for at alle skal like meg. Jeg er rimelig konfrontasjon sky, og føler meg veldig konform, med mindre det gjelder ting jeg vet jeg er bedre i. Har ikke fått noe kvinnekontakt på lenge, og sliter med at jeg føler at jeg liksom ikke kan spørre venner om å finne på ting, jeg føler derfor at jeg ikke lengre er "god i" det sosiale, blir derfor underdanig, får dårlig selvtillit og holder meg for meg selv. Er også litt redd for at folk skal prøve å drite meg ut.. denne tankegangen påvirker meg endel, hjelp?

SVAR

Besvart 08.04.2014 18:34:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle