Hopp til hovedinnholdet

Tap i familien.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no jeg vet ikke om dere kan gi meg noe svar på dette. I løpet av det siste året har det vært mye bortgang I familien og alle I familien er triste og tar det tungt,, men ikke jeg. Jeg føler ofte at jeg ikke viser noe følelser over ting om det er bra eller dårlig. Jeg har tenkt noen ganger at det kan være for noen år tilbake ble jeg mobbet og da jobbet jeg har med å ikke vise følelser med håp om at de skulle slutte med at det skulle virke som om jeg ikke bryde meg om hva de sa. Hilsen jente som ikke skjønner helt hva som skjer.

SVAR

Besvart 19.06.2014 21:44:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle