Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hun snakker med seg selv

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg snakker ofte høyt til meg selv. Normalt tror du kanskje, men jeg er redd det ikke er det. Jeg snakker ofte høyt med meg selv på engelsk og da later jeg ofte som at jeg er en annen person. Skaper på en måte et helt annet liv enn det jeg har. Jeg tenker at det er noen som snakker til meg og kanskje da soør meg om noe så svarer jeg tilbake. Dette gjør jeg alltid alene for meg selv daglig. Har selv en psykolog som jeg snakker med, men dette har jeg ikke nevnt for jeg vet ikke om dette er normalt. Håper jeg kan få et svar som jeg kan ta med videre. Takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer