Hopp til hovedinnholdet

Jente på 14 år der har problemer jeg har mistet moren min og faren min har jeg ik sett siden 2009

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er en jente på 14 år der har problemer jeg har mistet moren min og faren min har jeg ik sett siden den 23. desember 2009. nå br jeg så i fosterfamilie. Jeg ha i godt 1½ år nå kuttet meg, og skadet meg selv. jeg er ddeprimeret, og nå er alt det jeg lagede før øtelagt, jeg river i ting og gråter konstant, og så stresser jeg meg selv opp og bliver hysterisk kan ik snakk emd hverken familie elelr psykologer, så kan ik rigtig snakk med noen for har ingen venenr og snakk med. der utover spiser jeg alt for lite og løper så mye rundt jeg er blevet tynn. jeg aner ik hvad jeg skal gjøre, så hvad kan jeg gjøre? MVH forvirret jente

SVAR

Besvart 05.08.2014 16:02:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Mange har drivkraft til å se framover, til å få et bra liv og til å gjøre det de hadde planlagt. Det kan jo ikke bare være trist. Andre igjen takler sorgen på andre måter.

 

Les mer
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle