Hopp til hovedinnholdet

Kom ikke inn i militæret og det var det eneste jeg ville

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hele mitt liv ville jeg i militæret men da jeg var på sesjon å fikk beskjed om at jeg ikke kommer inn for jeg har litt dårlig syn på venstre øye falt livet mitt sammen... Siden da har jeg røyket marijuana hver eneste dag og livet mitt har blitt vanskelig. Jeg vet ikke lenger hva jeg gjør har ikke jobb blei ikke ferdig med siste året på vgs er helt ut av kontroll. hver gang jeg ser noe i media som har noe media militæret og gjøre for jeg rare følelser i meg for det eneste jeg ønsket etter vgs var å ta førstegangstjeneste å bli der! . Jeg vet ikke hva jeg skal lenger har ikke noe interesse for å jobbe eller skole vil det eneste jeg har i hodet mit 24/7 er å røyke for å komme meg unna virkligheten for jo mer jeg tenker på det jo mer vil jeg bare ende livet mitt :/ vil hjerne ha hjelp men fastlegen min kan jeg ikke prate med for han kontakter foreldra mine. jeg har mer ting på hjertet, men vanskelig for meg å dele det her er bare en liten ting som ødleger hverdagene mine.

SVAR

Besvart 22.08.2014 10:30:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle