Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kom ikke inn i militæret og det var det eneste jeg ville

account_circle

SPØRSMÅL

Hele mitt liv ville jeg i militæret men da jeg var på sesjon å fikk beskjed om at jeg ikke kommer inn for jeg har litt dårlig syn på venstre øye falt livet mitt sammen... Siden da har jeg røyket marijuana hver eneste dag og livet mitt har blitt vanskelig. Jeg vet ikke lenger hva jeg gjør har ikke jobb blei ikke ferdig med siste året på vgs er helt ut av kontroll. hver gang jeg ser noe i media som har noe media militæret og gjøre for jeg rare følelser i meg for det eneste jeg ønsket etter vgs var å ta førstegangstjeneste å bli der! . Jeg vet ikke hva jeg skal lenger har ikke noe interesse for å jobbe eller skole vil det eneste jeg har i hodet mit 24/7 er å røyke for å komme meg unna virkligheten for jo mer jeg tenker på det jo mer vil jeg bare ende livet mitt :/ vil hjerne ha hjelp men fastlegen min kan jeg ikke prate med for han kontakter foreldra mine. jeg har mer ting på hjertet, men vanskelig for meg å dele det her er bare en liten ting som ødleger hverdagene mine.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer