Hopp til hovedinnholdet

Noen ganger føler jeg verden raser sammen og jeg selvskader. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Hver eneste dag når jeg kommer hjem, gråter jeg. Noen ganger er det så ille at jeg føler at verden raser sammen, og jeg selvskader... jeg prøver å slutte med å selvskade nå da, men jeg føler det er bedre å føle den smerten enn det jeg føler inni meg. Men hvorfor føler jeg det slik? Jeg har det egentlig perfekt. Jeg har familie, venner og til og med en kjæreste som elsker meg. Men uansett om jeg har alt det der, gråter jeg. Hver dag lurer jeg meg selv på en måte til å være glad, som oftest klarer jeg det, men andre dager ikke... min venninne(bare hun og kjæresten min vet dette) syntest at det var rart at jeg hadde det sånn, så glad jente liksom. Noen ganger er verre enn andre, det går i bølger. Men hvorfor føler jeg det sånn? Er det en grunn for det? Og hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 17.09.2014 23:27:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle