Hopp til hovedinnholdet

Jeg får en panikk følelse når jeg møter nye mennesker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det er noen følelser jeg har som jeg ikke forstår, og jeg må ha de vekk. I 8. Klasse hadde jeg fått nye venner. Vi var mye sammen på fritiden, og det var gøy i starten. Men etterhvert følte jeg at det ikke var riktig å være med de folkene. Jeg følte at det var helt feil å være med dem. Jeg vet ikke hvorfor, men det bare var sånn. De var ikke slemme eller noe, men jeg bare følte at det bare var helt feil. en gang var jeg på kino med de folka. Da kjente jeg meg så utilpass at jeg nesten begynte å grine. Kroppen min skalv, jeg begynte å svette og ville bare komme meg vekk. Det føltes nesten som jeg fikk panikk. Etter det, har jeg alltid funnet på unnskyldninger for å ikke være med dem. Det ble bedre etterhvert, og nå er jeg med de gamle vennene mine. Men nesten hver gang jeg møter nye folk, får jeg den samme panikk-følelsen. Hva skal jeg gjøre for å få vekk denne redselen? Jeg skjønner godt hvis dere ikke forstår hva disse følelsene betyr, for jeg skjønner hvertfall ingenting...

SVAR

Besvart 07.10.2014 22:28:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle