Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ingenting lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nå lenge slitet med det med lyst. Jeg har ikke lyst og orker ikke å gjøre noen ting lenger. Alt jeg gjør er og ser på tv serier, men også det har begynt å bli et ork. Har jeg først begynt med en serie føler jeg meg nesten tvunget til å bli ferdig med hele så fort som mulig, noe som går ut over både skole, søvn og annen fritid.Jeg gleder meg ikke til noen ting lenger, selv ikke å være med venner. Jeg blir sliten av å tenke på planer jeg har lagt, og prøver å finne på unnskyldninger til ikke å være med. Jeg utsetter alt av skole og lekser og øver ikke til prøver før nesten klokka 10 på kvelden dagen før.Det er ikke det at jeg ikke vil få gode karakterer eller ikke har tid til å øve, men jeg får meg ikke til å øve tidligere.Og det samme gjelder husarbeid, jeg vil jo ikke leve i en svinesti og ha klær spredt utover gulvet.Før hadde jeg alltid ryddig rom, jeg gjorde alltid leksene mine og jeg gledet meg til å være med venner.Hvordan skal jeg få lyst til å gjøre ting igjen?

SVAR

Besvart 12.10.2014 22:56:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle