Hopp til hovedinnholdet

Sliter med dødsangst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei sliter med døds anst spesiellt etter og ha lagt meg. Er ikke redd for og dø i morgen om ett år eller om ti år. Jeg sliter bare med tanken om at jeg må dø en dag. Noen eksempler på mine tanker Eks1. Hvis jeg blir 80 år har har jeg levd 25 prosent allerede når jeg er 20 år. Eks2. Hva skjer når jeg er død? Er det noe ubehaglig ? Er det helt slutt? Må jeg pines for alltid etter døden. Hva kan jeg gjøre for og tenke mindre på dette som egentlig er unødvendig og tenke på. For det er jo normalt sett veldig lenge til jeg må dø.

SVAR

Besvart 19.10.2014 13:44:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle