Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg studere økonomi og administrasjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler at jeg ikke passer til noe! Jeg har sett på utdanningen Økonomi og administrasjon og jeg syntes det så bra ut, men så leste jeg på nette at det er veldig vanskelig å få jobb etter utdanningen. Jeg føler bare at jeg kommer til å ende opp arbeidsløs hele livet mitt. Noen ganger tenker jeg på selvmord, siden jeg føler jeg kommer ikke til å klare noe i livet, så hvorfor ikke bare ende det? Men uansett jeg trenger hjelp med å finne ut hva jeg kan bli. Som jeg sa er jeg veldig interessert i økonomi og administrasjon, men det å ikke få jobb etter utdanningen klarer jeg ikke. Så er det en utdanning der du er sikret jobb etter utdanningen? Hva skjer hvis jeg ikke finner ut hva jeg vil bli i livet?

SVAR

Besvart 16.10.2014 09:32:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle