Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for venninne som får dårlig samvittighet av å spise

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en venninne som fortalte meg at hun nå begynner å trene nye mere, og får dårlig samvittighet dersom hun ikke får trent den dagen hun har spist. Hun forteller at selv salatblader kan få hun til p få dårlig samvittighet. Da hun var på ferie satt hun på kvelden og klarte nesten ikke å holde seg fordi hun ikke fikk trent, så dagen hun kom hjem dro hun rett på joggetur. Jeg begynner å bli veldig bekymret for dette har foregått i en stund nå. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe? Har snakket litt med hun om det og sier at hun kan fø hjelp av f.eks helsesøster men det vil hun ikke..

SVAR

Besvart 27.10.2014 09:14:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle