Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg blir dratt inn i boksen «barn med problemer».

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nå vil jeg egentlig bare gjerne snakke med noen som er voksen og vet. Jeg satt idag i klasserommet og føler meg så annerledes plutselig. Jeg er venn med alle, oppegående, nogenlunde pen, alt er på stell. Men siden skilsmissen har jeg måtte snakke med psykolog, og alt, ejg føler som jeg blir dratt inn i en boks. Barn med problemer. Det eneste problemet mitt er familien min? Er nå på rusavatle etter å ha blitt ferska av politet. Det er greit nok, jeg bare føler at fordi familien min gikk skeis så går ting bare nedover. Fornuften min forsvinner mer og mer, jeg kjenner ikke igjen meg selv og er ikke den jeg vil være. Har så mange rare tanker, ikke selvmord, men selvskading, narkotika, snus, å selge sex, alle sånne tanker dukker opp og jeg tar ikke avstand til det? Jeg er en normal person. Jeg føler bare jeg ikke er helt normal i toppen. Kanskje fordi jeg alltid har skulle snakke med psykolog i forbindelse med skilsmisse? Blitt overbevist om at man er deprimert og har det kjipt?

SVAR

Besvart 03.11.2014 07:28:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle