Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan er det å bli innlagt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! :-) Jeg har fått diagnosene Alvorlig deprisjon, angst, og spiseforstyrrelser, og jeg går på behandling. Og behandleren min sier at jeg står i fare for å bli innlagt på psykiatrien der. Og det jeg lurte på er hvordan det er å bli inngagt? hvor lenge? Kan de tvinge meg til å spise? Blir jeg ''overvåket'' 24/7? Kan de hindre meg i å skade meg selv? Kan de tvinge meg til å bli innlagt hvis jeg ikke vil? Hvordan blir jeg tatt imot når jeg kommer dit? Håper dere kan svare så godt som mulig! (tørr ikke spørre noen) Tusen takk på forhånd! :-)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer