Hopp til hovedinnholdet

Sosial angst og depresjon, går til psykolog men føler ikke det hjelper

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 17 år som lenge har slitt med depresjon, dårlig selvbilde og sosial angst. Jeg startet med å gå til psykolog for ca. 6 mnd siden. Jeg vet at slike ting som dette tar tid å jobbe med, og at det var tid før man merker noen resultater ut av behandlingen, men jeg føler at jeg ikke kommer noe sted, Jeg klarer ikke å åpne meg og snakke om det som er vondt. Jeg sliter med å uttrykke meg og jeg begynner bare å gråte når jeg prøver. Etter timen føler jeg en slags skuffelse fordi jeg ikke fikk sagt det jeg egentlig ville. Psykologen min er veldig grei, så det er ikke det som er problemet. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og jeg er så redd for at jeg må leve slik som dette i lang tid.

SVAR

Besvart 23.12.2014 22:30:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle