Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir aldri ordentlig glad.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er noe som skjer med meg. Jeg blir aldri ordentlig glad. Jeg kan smile eller le av og til men det er ikke ekte. Det er bare det jeg gjør på skolen for å virke som jeg har det bra. Det er så vanskelig å forklare hva det er, for jeg vet ikke egentlig selv, men det er vel at ingenting gir menig. Ikke noe spesielt har skjedd egentlig. Det er bare så mange små ting som knuser selvfølelsen min. Jeg har prøvd å snakke med en venninne, men hun tulla bare og sa "har du fått mensen?" Det er så irriterende at ingen skjønner meg. Jeg skader meg selv, for da føles ikke hjernen min som et stort virvar. Det vil jeg ikke si til noen, for de kommer sikkert ikke til å skjønne noe. Det eneste jeg gjør er omtrent å finne annent å tenke på, men ingenting hjelper meg... Hva kan jeg gjøre for å bli glad igjen, som ikke inkluderer prate med en voksen? Jeg er ganske sjenert, så å prate med en hesesøster er noe jeg ikke kommer til å tørre... På forhånd takk:)

SVAR

Besvart 24.12.2014 07:50:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle