Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter psykisk, del 2.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Sendte nettop inn et spørsmål men det ble for langt så her er DEL 2 Jeg har snakket med en helsesøster over lengre tid, og hun henviste meg til skolepsykologen, men han fikk jeg ikke noe god kontakt med. Jeg føler at det ikke er så mye mer å gjøre, så nå går jeg egentlig bare å venter. Jeg har begynt å miste matlysten, og spiser så lite som mulig. Noen dager spiser jeg ingenting, og hvis jeg spiser er det kun kalorifattig mat. Hva skal jeg gjøre?? Jeg trenger svar så fort som mulig, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skal gjøre… 

SVAR

Besvart 18.01.2015 20:38:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle