Hopp til hovedinnholdet

Sliter med depresjon, har ikke livslyst lengre, trenger hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger hjelp! Jeg er en 17 år gammel jente som sliter med depresjon.. Jeg går ikke på skole og jobber heller ikke. Jeg hadde veldig mange venner før, men jeg har kvittet meg med alle. Jeg vil være alene hele tiden, jeg har ikke lyst til noe lengere, jeg har ikke livslyst lengere.. Jeg trenger hjelp!! Jeg klarer ikke komme meg ut av huset, vil ikke gå til noe psykolog..vær så snill og hjelp meg, hvem skal jeg ta kontakt med? Foreldrene mine klarer ikke hjelpe meg, men de er veldig bekymret for meg. Jeg klarer ikke skjønne hva som er galt med meg lengere, klarer ikke gråte ut, men klarer ikke være glad heller.. Vær så snill hjelp

SVAR

Besvart 18.01.2015 20:55:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle