Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg nå er helt ute av kontroll og har ikke matlyst. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har opplevd overgrep, vold av begge foreldre, omsorgsvikt, andre slags overgrep. osv. bor i fosterhjem. få hjelp osv. eller jeg får ikke det da men har snakket med politiet om overgrep og jævelen ble frikjent for dette helvetes landet trenger bevis for å få dømt noen!!! nå sliter jeg. har begynt å tenkte på selvmord. tok 10 piller ibux når jeg var på skolen og det skjedde ting der. er flink til å ha kontroll, og har store sinneproblemer. idag har jeg hatt det jævlig. hadde to jævlige raseriannfall der jeg slo i vegger, slo fosterfaren min litt.., kasta og knuste ting, slo i veggen så jeg har jævlig hoven og vond hånd. jeg er jævlig deprimert osv. er ikke matlyst lenger selvom jeg er sulten. har begynt å kutte meg noe som jeg aldri gjorde før. er helt ute av kontroll og har spurt folk om å skyte meg og drepe meg. og vennene mine er jævlig plagsommer og snakker om det til lærere osv. hva skjer om jeg ikke spiser? slutter matlysten? hva skal til for å bli lagt inn på psykiatri?

SVAR

Besvart 18.01.2015 22:51:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle