Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg tom innvendig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.For ganske lenge nå har jeg vært veldig trist. Noen ganger bare går jeg rundt som en zombie, andre ganger føles det som om jeg ikke engang eksisterer. Jeg føler meg tom innvendig. Det er ofte jeg bare har lyst til å gråte, og det gjør jeg også, mens andre ganger kommer ingen tårer og jeg får bare vondt innvendig. Jeg sover lite, i dag f.eks. sov jeg 4 timer. Jeg spiser mindre enn før, det er ofte som om maten ikke smaker noe. Jeg føler at jeg har ingen venner selv om jeg har venner. Det er som om de unngår meg noen ganger når jeg prøver å nå dem utenfor skolen. Jeg er aldri ute og gjør noe i helgene, jeg bare sitter inne på rommet mitt. Moren og stefaren min klager på at jeg ikke er med venner lengre. Faren min har ikke snakket med meg på et år. Jeg gruer meg til skolen hver søndag. Men det er egentlig ikke skolen jeg gruer meg til, det er å våkne opp. Jeg vil bare legge meg og så aldri våkne igjen.Jeg kutter.Har prøvd å snakke med folk men hver gang jeg skal si blir det barefeil ?

SVAR

Besvart 24.01.2015 17:01:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle