Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lei meg uten å vite hvorfor

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er lei meg, uten grunn og jeg vet ikke hvorfor. Det kommer plutselig, og når det skjer lokker jeg meg inn i meg selv og blir irritert og sur hvis noen maser. Jeg liker å Være alene den perioden jeg føler meg på den måten, fordi jeg liker ikke å bli sur på folk, når jeg blir det, blir jeg enda tristere . Jeg må høre på musikk, det er det eneste som får meg til å roe meg ned.. jeg vet ikke hvorfor. Jeg vet at det er normalt at folk har perioder der de føler seg deprimert, men jeg forstår bare ikke hvorfor jeg blir det. Jeg er veldig glad for det meste. Jeg har en kjæreste som forstår meg og som jeg kan snakke til, og som forstår meg fullt ut. Men det er så vanskelig å snakke med noen når jeg ikke engang vet hvorfor jeg føler meg helt tom. Jeg må få råd, så jeg kan klare å håndtere en sånn periode alene, så jeg slipper å dra folk inn i noe de uansett ikke hadde visst hva de skulle ha sagt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer