Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usynlig og ingen bryr seg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tar snart selvmord! Nå har jeg levd i snart 15 år og er helt usynlig! Hadde jeg død hadde ingen brydd seg! Nå vet jeg at dere vil si at det finnes en annen løsning og vet dere hva helsesøster vil jeg skal gå til psykolog. Det skal jeg. Men jeg er uansett usynlig og ingen bryr seg. Har blitt så mobbet bare noen nevner det begynner jeg å grine. Jeg vil helst ikke møte noen og jeg vil ikke at noen skal se på meg. Det ville jeg før, men det går ikke så hva er poenget? Kan jeg ikke bare dø?! Jeg hater stefar, nesten alle på skolen, pappa, søsken, NESTEN ALT ( måtte få sinne mitt ut og jeg er dritt lei, denne siden er det eneste som holder motet oppe)

SVAR

Besvart 26.01.2015 22:13:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skilsmisse

De fleste blir berørt på en eller annen måte av samlivsbrudd. Det kan være deg selv det gjelder, eller en i din familie, en venn eller en nabo. Hva skjer når man skiller seg og hva er dine rettigheter som barn i en skilsmissefamilie?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle