Hopp til hovedinnholdet

Gutt 16 år, føler meg deprimert. Hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Er en gutt født seint på året, og har alltd vært en av de minst og svakeste..har også alltid vært en som tar alt jeg hører til meg og ser negativt på mye.Hver dag er jeg glad og blid, sprer glede og humor. Venner har jeg mange av. Jeg har alt jeg trenger, penger, klær, teknologi osv . Det har heller ikke skjedd noe traumatisk i livet mitt. Men til tross for alt dette har jeg det ikke bra innvendig, når kvelden kommer eller når jeg er alene, føler jeg at ingen bryr seg om hva jeg gjør. Mamma har vært en kjempe god støtte for meg og jeg kan si alt til hun. Ungdomskolen var en tøff periode for meg, jeg ble mye ertet/mobbet, Dette gjaldt: at jeg var svak/liten, jeg har alltid vært ganske opptatt av utseende derfor har jeg blitt kalt jentete/femi/homse. Noe jeg absolutt ikke er. Det verste er at det har skjedd av veldig gode venner. Det skjer ikke mye lenger, men føler fortsatt meg usikker, alene, hejelpeslaus. Flere netter er jeg våken, gråter.tenker. Føes mye som depresjon. Hjelp!

SVAR

Besvart 28.01.2015 22:50:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle