Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

 Slitt med en vanskelig barndom og nå strever jeg. har det sammenheng

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er jente som har slitt med en vanskelig barndom. Jeg har blitt moden mye før jeg egentlig burde, og har hatt veldig mye ansvar jeg egentlig ikke skulle hatt. Jeg har vært sterk veldig lenge, har liksom klart å skjule at jeg har det vondt for andre. Men nå begynner det å bli verre. Jeg har begynt og rispe/kutte meg, og har veldig lite matlyst. Jeg føler nesten ikke lykke lenger, føler kun det vonde og triste. Det jeg lurer på er: kan man slite senere pågrunn av en vanskelig barndom? Det har tydelig satt dype spor, og er vanskelig å gå videre spesielt når noen av problemen fremdeles er her. Jeg bor sammen med mamma, men vi har ikke et godt forhold. Kun 2 personer som vet om selvskadingen og at jeg sliter, det er vennene mine. Jeg har mye smerter i kroppen, og føler meg sliten hele tiden.Jeg går rundt med tanker om at hvis ikke lillebroren min hadde levd, så hadde jeg begått selvmord for lenge siden, han er den største motivasjonen min til å holde meg sterk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer