Hopp til hovedinnholdet

Jeg har prestasjonsangst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har blitt diagnosert med prestasjonsangst. Dette går mest utover vennskapene/forholdene mine, rett og slett fordi selv om det er en kjempegod venn jeg skal snakke med så blir jeg anspent og hjernen min blir blank. Mange prestasjonsangst- kurs fokuserer på det å holde taler f.eks, mens det som er viktigst for meg er å kunne slappe av rundt folkene jeg bryr meg om. Kan du se om du finner noen passende kurs for meg i oslo? Jeg leter masse uten hell. (Evt også tips til lydbøker eller øvelser) -anonym

SVAR

Besvart 28.01.2015 18:07:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle