Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke leve lenger, og greier ikke å snakke med noen om ting. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg vil ikke leve lenger. har tengt en del på dette, men jeg har ikke gjort noe. forrige uke begynte jeg å planlegge når og hvordan jeg skal ta selvmord. jeg har prøvd å snakke med noen, men det er ingen jeg stoler på. snakket men en lærer stydent men det var for noe helt annet og han skal bare være her en uke til. men jeg følte jeg kunne stole på han, men ikke om noe så stort. jeg vil ikke dra til noe psykolog eller noe sånt. hva skjer hvis jeg prøver å ta selvmord, men noen får stoppet meg rett før? blir barnevernet innblanda? må jeg da til psykolog? jeg greier ikke snakke med folk om ting jeg tenker på så det nytter ikke skrive det til meg. jeg lurer bare på hva som skjer hvis jeg overlever.

SVAR

Besvart 30.01.2015 10:55:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle