Hopp til hovedinnholdet

Jentene i klassen utestenger meg 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er egentlig bare 11år men det var bare 13-20år men jeg håper det går bra om jeg sier noe. Jeg er alltid lei meg fordi to av jentene i klassen (vi er bare 4 jenter i klassen) nesten alltid utestenger meg, men læreren forstår ikke da jeg sier det til hun. Vi bare snakker litt sammen med dem, men så skjer det etter noen dager igjen. Jeg har sagt det til mamma, hun trøster meg da det er ille. Vi har av og til gått til læreren sammen men det blir ikke mye bedre. Det ble så ille en gang et vi hadde tenkt til å bytte skole. Og så er hun pen og populær og ALLE liker henne. Hva burde jeg gjøre? Det er veldig vont for meg da de bare "henger" med henne.

SVAR

Besvart 01.02.2015 16:15:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle