Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så trøtt og sliten. Presset jeg opplever gjør at jeg ikke har fritid, jeg gråter og jeg føler meg dårlig. Jeg orker ikke mer. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er så trøtt å sliten. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, jeg har ikke fritid på grunn av skolen. jeg så lei av alt jeg vil bare forsvinne, klassen min har sykt mye innleveringer/prøver/framføringer hver uke, noen ganger så mye som 8 ting vi får karakter på og dette er på EN UKE. Jeg jobber hele tiden med skole til og med i helgene, JEG FÅR IKKE FRI. Jeg klarer ikke å slappe av fordi jeg vet jeg må gjøre skolearbeid. Jeg er så sliten akuratt nå og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg gråter meg så å si hver natt fordi jeg er så sliten, Jeg orker ikke mer, jeg trodde ungdomstiden skulle være den beste tiden i livet så langt er det den verst. Jeg MÅ få over 4 (karakter) på alt jeg gjør, hvis ikke føler jeg meg dårlig og at jeg ikke er bra nok. Jeg gråter når jeg sitter å skriver dette. Jeg får ikke trene på grunn av skole og føler meg da tykk. Vær så snill hjelp meg, jeg er så sliten!!

SVAR

Besvart 07.02.2015 20:56:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle