Hopp til hovedinnholdet

Selvtilliten min er dårlig og jeg føler hver dag at jeg ikke er tynn nok eller god nok. Hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har slitt med anorexia i over et år nå. Har gått til behandling på BUP, siste timen var for en stund siden. Jeg klarer å holde alle måltidene å spise det jeg skal, men selvtilitten min er dårlig og jeg føler hver dag at jeg ikke er tynn nok eller god nok. Jeg har lært fra sist og vil ikke bli syk igjen for da må jeg tilbake til BUP, men jeg klarer ikke legge tankene bak meg og klarer ikke føle meg vel. Jeg klarer ikke snakke til mamma og pappa om det for de var så lettet og glad når vi slapp å gå på BUP mer og jeg ble klarert "frisk" at jeg er redd for å skuffe dem, hvis jeg forteller dem hvordan jeg føler det. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, det er slitsomt å gå rund med slike tanker hele tiden og det er noe jeg vil bli kvitt, så jeg bare lurte på om dere hadde noen tips til hva jeg burde gjøre?, for jeg er fryktelig redd for å bli syk igjen.

SVAR

Besvart 07.02.2015 22:21:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle