Hopp til hovedinnholdet

Er urolig, har søvnproblemer og er stresset. Har begynt å få litt migrene. Har dette sammenheng?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg kjenner at jeg ekstremt urolig for tiden. De siste månedene har jeg hadd store søvnproblemer, og er veldig stresset. Hjertet banker i et kjør og pusten er kort. Jeg finner ikke ro uansett hva jeg gjør. Jeg vil si det har mye med skolen, denne uken alene har 5 ulike presentasjoner eller innleveringer vi på gjøre. Jeg har også begynt å få litt migrene. Har hatt migrene før men hadde en stor pause i over 4 måneder, men nå er det tilbake. Har dette sammenheng? Jeg merker også at interessen av å være med venner har sunket veldig. I timene er jeg mye i min egen verden og vennene mine har sagt at de er beskymret. Mitt værste mareritt er å enten bli deprimert eller få en slags form for forstyrrelse som kan ødelegge både skolegang og helse. Kjenner at jeg er litt desperat nå. Har prøvd å snakke med helsesøster men fikk ikke mye svar.

SVAR

Besvart 15.02.2015 12:47:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle