Hopp til hovedinnholdet

Jeg er annerledes enn de andre og strever med selvskading. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!vet ikke hvordan jeg skal forklare det enkelt,men saken er at jeg er veldig annerledes enn de andre jentene.de har helt annen musikksmak,interesser osv.jeg ser kanskje litt for annerledes ut,og blir kalt "emo" "hore" og "satan"...er drittlei.har tenkt å få lepperinger,men er redd for å miste den ene "ene vennen" min.hun er aldri der for meg,når jeg trenger henne...har drevet med kutting i 1 år nå,greier ikke stoppe.mamma spør hvor jeg får arr fra,jeg bare lyver og sier at jeg ikke vet.vil få slutt på dette mareittet... Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 17.02.2015 23:50:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle