Hopp til hovedinnholdet

Griner inni meg, vært utsatt for mobbing og har selvmordstanker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg griner inni meg. Høres rart ut men jeg gjør det hele tiden, nesten. Jeg klarer ikke dette lengere folk liker meg ikke. Jeg føler meg som en stor feil. Jeg hører ikke til noen plasser. Jeg har opplevd mobbing og utestenging nesten hele livet mitt. Jeg får ikke lov å ha selvmordstanker og hva om jeg tar selvmord hva sier mamma da? Da tror jeg hun angrer. Jeg har to ting i livet som er viktig. Det blir tatt fra meg. Jeg blir kaldt for dyreplager og det er jeg ikke. Jeg er sikkert den som elsker dyr mest på hele skolen. Jeg kan ikke slutte å spise for foreldrene mine følger med og jeg vil slutte da vil jeg føle meg bedre. På skolen spiser jeg ikke og jeg føler meg sterk når jeg er sulten ikke At jeg vil slake meg eller noe. Jeg blir kaldt negativ. Jeg er det. Men enklig er jeg en glad og positiv jente. Men det er tatt fra meg så jeg hAr bare negativitet igjen nå. Jeg kan ikke leve sånn som dette jeg kan bare stole på helsesøster men jeg vil ha en venn det er mitt største ønske. :,(

SVAR

Besvart 17.02.2015 21:50:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle