Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke leve lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er en jente på 14 år. For noen år siden utviklet jeg en spiseforstyrrelse. Jeg går nå til psykolog og prater med lærere på skolen, men føler ikke egentlig at det hjelper. For noen uker siden fortalte jeg til læreren min at jeg hadde tenkt på selvmord. Han sa selvfølgelig ifra til psykolog og foreldre, men jeg har ikke endret mening. Føler at ingen forstår og at den eneste grunnen til at jeg ikke har tat selvmord ennå er fordi jeg ikke vil såre noen. Jeg er redd for hva jeg kommer til å gjøre hvis jeg blir så sint at de å såre noen ikke spiller noen rolle.

SVAR

Besvart 20.02.2015 23:50:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle