Hopp til hovedinnholdet

Jente 15, sliter sosialt og med selvbildet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg pleide å få gode karakterer, vinne på kampsportstevner og hadde god selvtillit. Nå klarer jeg ikke å gå ut blant folk lenger. Jeg føler at jeg ikke får puste når det er folk jeg ikke kjenner rundt meg. Dette har ledet meg til og slutte å trene like hardt, noe som igjen har påvirket hvordan jeg ser ut. Jeg har nå et veldig dårlig selvbilde, og føler alltid trang til å gråte. Jeg har også klart og skaffe meg en kjæreste(gutt) som jeg vet er glad i meg, men jeg er lesbisk. Jeg kan ikke hå ut sv forholdet med ham, ettersom jeg ikke vet hva han da kommer til og gjøre mot seg selv... Hva nå?

SVAR

Besvart 26.02.2015 22:41:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle