Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har dysleksi og hater skolen. Når jeg er på skolen snakker jeg ikke i timen og greier ikke å være meg selv. Jeg samler opp så mye energi at det går utover fagene. Etter skolen er jeg en glad jente. Men om natten starter jeg å grue meg til skolen neste dag. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 16 år. Jeg har hat vinterferie å har vert me venner og har koset meg hele tiden har ikke vert hjem 1 gang, vert på noe som heter tc en plass dær alle møtes å har med seg pc, ps3 osv å gamer, jeg har hat det så bra. Nå er det natt til søndag jeg får ikke til å sove, tanken på at det er skole snart. tanken på at jeg må si til alle i klassen igjen for 1000 gang "æ har dykseleksi æ vil ikke les" "unnskyld får ikke te å konsentrer mæ", gruder meg til og føl meg svak igjen gruder meg til å få tilbake følelsen av å ikke mestre noe.vet ikke hva jeg skal gjøre jeg hater skolen, når jeg er dær prater ikke i timene får ikke til å være meg selv på skolen, jeg samler opp så mye Energi at det går utover fagene, å når skolen er over møter venner å jeg må bare vises jeg må få ut alt jeg må gjøre noe hele tiden, jeg får til å være meg selv etter skolen(den hyper glade jenta). Å når det kommer til kvelden samler det seg opp igjen alt jeg må våkne opp å grude meg til SKOLEN.

SVAR

Besvart 25.02.2015 22:28:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dysleksi (lese- og skrivevansker)

Hva er dysleksi, og er det et vanlig problem? Les mer om lese- og skrivevansker, og hvordan du kan slå fast om du har det eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle