Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor har vi rutiner og regler?

account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor har vi rutiner og regler i livet ? Regler som å ikke stjele og sånnt er bra , men ikke hus regler. Jeg synes at regler som for eksempel å våkne opp og legge seg i rett tid er ikke viktig kun når man har skole. Føler livet blir tungt slik. Hvorfor må vi følge slike regler ? Livet er kort og man må kose seg i livet før man dør ikkesant ??? Jeg har tenkt mye på det og jeg spurte de voksne om det , men de klarer ikke å svare meg. De klarer ikke å begrunne det. De sier at det er bare sånn. Men mitt svar er "nei" alt har sin grunn og vis det finnes ingen grunn da trengte vi ikke å følge det. Og alle spørsmål må ha svar og man må finne løsning. Og vi sier jeg blei vekket i helga tidlig. Jeg har ingenting å gjøre så hva er vitsen med det da ????? Jeg vil heller kose meg i livet før jeg dør. Når som helst kan man dø. Så hvorfor er det slikt da ????? Vis det er sånn det er så hvorfor blei det lagt en slik regel ???? Da er det ingen vits med regler og kosekvenser.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer