Hopp til hovedinnholdet

Føler ingenting lenger, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg føler ingenting lenger. Blir verken glad, sur eller trist. Jeg er i min egen lille boble, og føler ikke at jeg er "her" (der jeg er). Skikkelig ekkelt. Alt begynte da jeg i januar fikk vite at tanten min hadde kreft (HELDIGVIS fikk hun den fjernet, og er i en superbra form den dag idag! Det går bare på fram :D). Da stengte jeg ut alle følelsene mine, fordi jeg måtte fokusere på lekser og skole! Var SÅ mye som skjedde på en gang. Rakk ikke å tenke meg om engang. Etter det, har jeg ikke klart å følt noe som helst. Jeg var en som alltid gren av alt før, men gjør ikke det nå lenger, nesten. Håper virkelig på svar! Hadde trengt tips til hva jeg kan gjøre for å få igjen følelsene mine igjen. Vil heller føle de triste følelsene, enn å gå glipp av de gode følelsene. De triste er triste, men de gode er SÅ gode, og overdøver de triste! Klem fra en frustrert ungdom.

SVAR

Besvart 31.03.2015 10:57:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du takle en krise

Når det skjer en brå og dramatisk hendelse i livet, kaller vi det en krise. Det kan være en katastrofe, ulykke, uventet dødsfall eller andre ting.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
account_circle