Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Føler ingenting lenger, hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg føler ingenting lenger. Blir verken glad, sur eller trist. Jeg er i min egen lille boble, og føler ikke at jeg er "her" (der jeg er). Skikkelig ekkelt. Alt begynte da jeg i januar fikk vite at tanten min hadde kreft (HELDIGVIS fikk hun den fjernet, og er i en superbra form den dag idag! Det går bare på fram :D). Da stengte jeg ut alle følelsene mine, fordi jeg måtte fokusere på lekser og skole! Var SÅ mye som skjedde på en gang. Rakk ikke å tenke meg om engang. Etter det, har jeg ikke klart å følt noe som helst. Jeg var en som alltid gren av alt før, men gjør ikke det nå lenger, nesten. Håper virkelig på svar! Hadde trengt tips til hva jeg kan gjøre for å få igjen følelsene mine igjen. Vil heller føle de triste følelsene, enn å gå glipp av de gode følelsene. De triste er triste, men de gode er SÅ gode, og overdøver de triste! Klem fra en frustrert ungdom.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer