Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei meg nesten hele tiden og gråter hver kveld. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er lei meg nesten hele tide. Det eneste jeg tenker på er alle problemene mine og skolen. Jeg gråter hver kveld. Det er på kvelden alle tanken flyr rundt og tårene presser seg fram. Jeg er aldri ute, nesten aldri med venner lenger. De spør meg om vi skal finne på noe, men jeg orker ikke. Jeg er sliten hele tiden, og ingen forstår. Jeg har prøvd å forklare det til foreldrene mine, men de forstår ingenting. Pappa avbryter meg hele tiden når jeg skal forklare han hele tiden. Søsteren min har jeg forklart alt til, og hun sier at alt kommer til å gå bra. Det gjør ikke det! Ingenting går bra. Jeg har lest om hvordan man kan komme over slike ting, jeg har prøvd, men det går ikke. Tenkte at dere kanskje kan hjelpe meg. Vet ikke om dere kan. Dere har sikkert tusenvis av andre å gi råd til. Tenkte det var verdt å prøve, håper på svar.

SVAR

Besvart 31.03.2015 01:31:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle