Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke mer snart.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er 15 blir 16 i mai jeg takkler ikke mer snart har adhd jeg er så sinsykt dumm å teit klarer aldri noe og er trist hvær dag en bra dag for meg er når jeg går kansje 2 minutter uten å tenke at jeg er teit dumm stygg rar og at jeg aldri får til noe har blitt mobbet siden 4 klasse da jeg flyttet blir ikke så mye mobbet nå lenger men jeg takler nesten ikke livet mitt mer orker ikke jeg vil ikke men jeg har rett og slett gitt opp skolen totalt fordi jeg klarer ikke få mer en 1 2 eller 3 på prøver klikker snart jeg føler at ingen liker meg jeg har problemer med å treffe nye folk for jeg føler altid at alt jeg sier er teti å at folk sikkert synes jeg er rar eller dumm har 2 måner i gjenn av skolen å trenger virkeli noen tips til hvordan jeg kan følge bedre med og øve på prøve jeg er redd for at jeg ikke kommer til og få venner på vidergående og klarer ikke tenke posetivt om noentilg somhelst klarer snart ikke mer føler at hele live mitt er dritt og gjir snart opp alt

SVAR

Besvart 19.04.2015 13:49:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle