Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har lenge blitt behandlet som en filledokke, av både familie, sosiallærer, lærer og fler

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lenge blitt behandlet som en filledokke, av både familie, sosiallærer, lærer og fler (hendelser er ikke voldelige, men ekstremt utstøtende ord og kallenavn er OFTE brukt i sammenheng), jeg trives absolutt IKKE hjemme, og jeg har begynt å ljuge for alle, for å skjule fysiske (evt. psykiske) arr som jeg har fått den siste tiden. Jeg skader meg selv, sier at jeg falt eller skar meg da jeg lagde mat. Jeg har Diabetes 1 og det gjør meg sykere for hver dag som går, både fysisk og psykisk. Er det mulighet for meg, som 15-åring, å evt. flytte hjemmefra, og bo hos bror/søster/slekt? Det virker som jeg står høyt på alles "hat"-lister, for de er skuffa over det at jeg ikke klarer å håndtere sykdommen like bra som en gjennomsnittlig person. Og på toppen av det hele har jeg ekstreme selvmordstanker. Jeg vet godt at jeg ikke må gjøre det, for det vil bare virke egoistisk, men pga. sykdommen min, vil jeg få redusert syn og nyresvikt når jeg blir eldre, og det ønsker jeg ikke å oppleve.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer