Hopp til hovedinnholdet

Jente, 15: skal bli innlagt på grunn av anoreksi 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal bli innlagt på grunn av anoreksi og lurte litt på hvordan dette foregår. Får man lov til å bruke mobiltelefon, PC eller iPad og slikt? kan man få besøk av venner og familie? blir man overvåket 24/7? Jeg har blitt fortalt at man må fullføre måltidet innen 30 min, hva skjer dersom man ikke klarer det? Får jeg lov til å snakke med de andre barna som er innlagt der? Hvis man må bli sonda, vil man fortsatt føle seg veldig mett, og går man fort opp i vekt? Går det ann å bli sonda hjemme, eller må dette fåregå på sykehuset? Beklager for mange spørsmål :/ Håper dere klarer og finne ut noe informasjon om dette! Har alderi vert innlagt før så ville likt å vist litt hva jeg kom til.. Hilsen skremt 15 åring.

SVAR

Besvart 03.05.2015 19:58:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiseforstyrrelser og følelser

Veldig mange 14–15-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Andelen øker oppover i tenårene. Slanking, vektkontroll og uheldige matvaner kan øke risikoen for å utvikle spiseforstyrrelser.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
account_circle