Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente, 15: skal bli innlagt på grunn av anoreksi 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal bli innlagt på grunn av anoreksi og lurte litt på hvordan dette foregår. Får man lov til å bruke mobiltelefon, PC eller iPad og slikt? kan man få besøk av venner og familie? blir man overvåket 24/7? Jeg har blitt fortalt at man må fullføre måltidet innen 30 min, hva skjer dersom man ikke klarer det? Får jeg lov til å snakke med de andre barna som er innlagt der? Hvis man må bli sonda, vil man fortsatt føle seg veldig mett, og går man fort opp i vekt? Går det ann å bli sonda hjemme, eller må dette fåregå på sykehuset? Beklager for mange spørsmål :/ Håper dere klarer og finne ut noe informasjon om dette! Har alderi vert innlagt før så ville likt å vist litt hva jeg kom til.. Hilsen skremt 15 åring.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer