Hopp til hovedinnholdet

Jeg vurderer å stikke av og ta mitt eget liv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg vurderer å stikke av og ta mitt eget liv. Jeg føler at at er et helvete om jeg får si det rett ut.. Jeg er 14 år og er lei av alt. Lei av å gråte, lei av å tenke helt til det ender opp med at jeg kutter eller vurderer selvmord sterkt.. Jeg føler at jeg virkelig trenger noen å snakke med, men det er ingen som vil lytte også synes jeg det er veldig vanskelig å snakke med noen voksene.. Det føles ut som at de ikke lytter og at de ikke forstår noen ting... Jeg klarer ikke å forklare hva som skjer oppi hodet mitt, det er følelser som jeg ikke klarer å beskrive.. Jeg sover nesten ikke lenger, jeg ligger alltid oppe på rommet mitt og tenker/gråter.. Jeg har kuttet en del, men noen venner tok fra meg alt jeg kuttet med og jeg går snart på veggen! Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.05.2015 08:22:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle