Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg føler meg så alene i verden, selv om jeg har venner og familie.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så ensom. Jeg føler meg så alene i denne verden, selv om jeg har venner og en familie som er glad i meg. Foreldrene mine er skilt, og jeg føler at jeg ikke har tilknytning til noen plass. Jeg har så lyst å reise til en ny plass og knytte bånd med nye mennesker, men familien min er alt jeg har, og uten dem er jeg iallefall alene. Ikke si at jeg burde snakke med noen om det, for det gjør jeg. Jeg går til BUP, men nå prioriterer de å behandle depresjonen jeg har. Jeg har en sånn tomhetsfølelse hele tiden. Jeg føler meg bare så alene, og jeg er redd for å møte verden alene, selv om jeg vet at jeg må det. Jeg skulle bare ønske jeg hadde en person som var veldig nær, som jeg kunne snakke med om alt. En person jeg kunne dele livet med. Jeg har også en sånn ekkel følelse av at noe mangler i livet mitt. Som om det er ufullstendig. Kanskje det har noe å gjøre med at foreldrene mine er skilt. At jeg ikke har noen "fullstendig" familie å komme hjem til. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer