Hopp til hovedinnholdet

Jente 14: har hatt selvmordstanker i 2 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 14 år som i 2 år har hatt selvmordstanker. Har i over et halvt år nå selvskadet (kutting). Sliter veldig psykisk og klarer ikke snakke med foreldrene mine. Har kontakt med barnevernet pga. at jeg ikke føler meg trygg eller komfortabel hjemme, selv om foreldrene mine aldri har gjort meg noe. Har prøvd hjelp hos BUP, men følte alt bør værre, og følte meg provosert til å kutte meg - slik at deg endte i at jeg måtte sy... Er IKKE interessert i BUP igjen. Men har veldig kraftige "anfall" eller psykiske sammenbrudd til tider, uten at noe har forårsaket det. Eneste grunnen til at jeg ennå lever er naturligvis pga. en gutt (kjenner han ikke IRL, har kun snakket med han over nettet) men nå snakker han ikke med meg mer, og jeg har ingen gleder av livet. Er forberedt på hvordan jeg kan ta livet av meg til enhver tid hvor enn jeg er. Er lei av livet og å prøve, men allikevel kan jeg be om hjelp en siste gang. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 03.06.2015 01:46:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle