Hopp til hovedinnholdet

Jeg gråter hver dag og vet ikke hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gråter hver dag, jeg er ikke sikker på hvorfor. jeg har ofte en følelse inne i brystet mitt, den gjør kjempe vondt. den har kommet de siste årene. Jeg har kuttet meg selv tidligere, men gjør det ikke nå lenger. jeg vil ikke ha det vondt eller trist og jeg vet ikke hvorfor jeg gråter. jeg over analyserer hver eneste ting kjæresten min gjør, jeg overreagerer på alt. Det jeg lurer på er om jeg er psykisk syk, fordi jeg blir så sliten av å være trist hele tiden og jeg har sagt til meg selv hele tiden at jeg ikke er psykisk syk, men siden jeg er så ofte trist så vet jeg ikke lenger. Jeg orker ikke dette lenger

SVAR

Besvart 15.06.2015 23:35:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle