Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mye å tenke på.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, dette er litt vanskelig fordi faren min døde av kreft for snart et år siden og det er mye og tenke på når det gjelder ungdomsskolen og jeg kom ikke i klasse med de jeg håpet. Det er bare så mye å tenke på iblant f.eks. Kommer jeg også til å få kreft siden søstra til faren min døde også sv kreft og "farfaren" min døde når faren min bare var 17 år, også pga kreft. Så nå har jeg nesten ingen å snakke med på farsiden:( det eneste som er igjen er to søskenbarn:(

SVAR

Besvart 08.08.2015 20:37:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle