Hopp til hovedinnholdet

Har problemer med å være alene etter at kjæresten min har vært utro. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 17 år. Jeg har en kjæreste som jeg har vært sammen med i litt over 7 måneder. Den 18. Juli dro vi til syden med han og hans familie. Under hele ferien hadde jeg det så bra, vi var ute hele tiden, var med familien hans, gjorde mye som var til stor glede for meg. . Før vi dro til syden klarte jeg å være hjemme en dag hvis han skulle møte venner, jeg klarte fint å chatte med han. Vi har hatt det fint sammen lenge nå. Men da jeg kom hjem fra ferie ble det ikke slik. Vi kom hjem 1. august, som nå er 5 dager siden. Jeg går å føler på en nervøs følelse i magen, jeg vil helst slippe mørke rom, stillhet, og det å være alene. Med en gang jeg skulle legge meg alene natt til søndag gråt jeg bare. Det samme sliter jeg med enda.Og hver natt har jeg mareritt om at kjæresten slår opp,noe som gjør meg redd. Marerittene har jeg hatt siden han var utro den 30. mai. Håper på hjelp med hva det kan være.. står også uten venner, så har bare han i sommer dessverre

SVAR

Besvart 11.08.2015 20:39:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle