Hopp til hovedinnholdet

Har vært gjennom mye og nå strever jeg litt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei "normal" jente. Ihvertfall trur alle det. Jeg har vært igjennom mye det siste halvåret. Mange kjærester som bare var ute etter sex, selvskading, barnevernet er noe. Karakterene mine har gått kraftig ned, fra 4,3 i snitt til 3,2 i snitt. Jeg har nå en kjæreste jeg kan stole på, men likevel går jeg bak han og møter andre for sex. Jeg plages også mye med dette som kalles vekt og helse. Jeg spiser nesten ikke lenger, før kunne jeg spise 7-11 brødskiver til frokost, nå 1/2. Jeg har veid meg en gang siden 7. klasse. Da veide jeg 46,7 (7.kl). Nå veier jeg 47,05. Er dette normalt? og er det normalt å ville kutte seg uten noen annen grunn enn at man liker følelsen av det? Jeg gikk 2 måneder uten, men senest igår måtte jeg bare. Jeg elsker følelsen, jeg elsker det når jeg setter kniven mot huden, ingen smerte, men blodet kommer. Han som vet av dette kaller det for ett rusmiddel..Hvorfor elsker jeg det så intenst? Hva er galt med meg? plis få ett svar fort, jeg trenger hjelp nå!

SVAR

Besvart 20.08.2015 12:31:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
account_circle