Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg overtenker, hva kan jeg gjøre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I ganske lang tid nå har jeg drevet med noe jeg tror er overtenking. Jeg tenker på alle ting jeg kan gjøre bedre, alt jeg skal gjøre, hva jeg har gjort galt, og at hvis jeg ser en bil eller noe på et sted der det ikke er vanlig at det kommer biler ofte lager jeg nesten opp en liten fortelling om hvordan føreren kommer til å rane meg, eller hvordan han kommer til å gjøre noe veldig dumt med meg. Jeg er sinnsyk lei av dette, jeg føler meg nesten aldri trygg når jeg er ute blant folk. I tillegg har jeg de siste årene slitt med stress/angst/panikkanfall og det gjør det ikke så mye enklere. Jeg lurte på hva som kan hjelpe mot dette, fordi jeg blir helt gal! Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 21.08.2015 22:48:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle