Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp, har litt problemer med moren min. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg trenger hjelp med par problemer, det første er min mor hun er narkoman men ser det ikke selv at hun er. vi har hadde nå et dårlig forhold i en god stund. jeg blir stresset og kvalm med henne nær vær, blir ofte deprimert. hun dro fra meg når jeg var 14 med å dra på byen å drikke seg full, mens jeg var hjemme alene. jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med henne, hun nekter meg med å hente tingene min hos hun, eller hun tror at jeg tar ting osv. hun bedømmer meg slik som jeg var 10 år og at jeg er den samme personen og ikke er voksen. prøver å være direkte mot hun men henne skjønner ikke at jeg er seriøs. hun har vært en forferdelig mor i 5 år nå og jeg er redd for at hun kan føreste å ødelegge livet mitt. hun tok penger fra DBU min får jeg var 18 år hun sier forrest at det ikke var hun. det var tatt av forelderen rett og den dagen var jeg med min far på båt tur så ja..

SVAR

Besvart 02.09.2015 17:11:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Mye alkohol og rus hjemme?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle