Hopp til hovedinnholdet

De siste ukene har det vært veldig vanskelig i forholdet vårt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei

Jeg og min forlovede/samboer har nå bodd sammen i snart et halvt år, og det har stort sett kun vært idyll mellom meg og henne hjemme.

De siste ukene har det vært veldig vanskelig, bl.a. pga. en venn av oss som flyttet fra en tidligere kjæreste av ham (de to har en lang og stormfull fortid sammen), og min forlovede har vært veldig flink til å passe på og støtte opp om ham. Ikke noe i veien for det, men det har endt med at jeg følte han fikk mer oppmerksomhet, tid og prioritet enn meg. Har aldri følt meg så sjalu og urettferdig behandlet som da, og samtidig fått dårlig samvittighet fordi jeg vet han har hatt det vanskelig.

Hver gang jeg prøvde å ta opp at jeg hadde det vondt, fikk jeg beskjed om at hun hadde det minst like vanskelig som jeg og at hun ikke ville krangle om det. Hun ville ikke engang høre om HVA jeg syns var så vondt. Jeg vet hun har det vanskelig selv, og prøver å alltid være der for henne når hun trenger å prate, men jeg trenger at hun er der for meg også.

Det hele har holdt på å gå skikkelig på trynet, men vi har fått kontroll på det igjen. MEN som konsekvens av alt dette sier hun at hun kan ha mistet de følelsene hun hadde for meg. At hun tror hun elsker meg fortsatt, men at det er noe som mangler. Dette er veldig vondt for oss begge, hun prøver å finne igjen følelsene hun har mistet og savner, jeg vil gjerne hjelpe (mest for hennes del, vi har vært venner lenge, og jeg har alltid vært der som støtte), men tror ikke det er noe jeg kan gjøre for henne nå.

Jeg er redd for å miste henne. Jeg har lenge slitt veldig med motivasjon, slitt med å stå opp om morgenen, gjøre det jeg må osv. Men etter vi flyttet sammen nå i vår ble det å stå opp bare deilig - jeg hadde noe å stå opp for, å virkelig leve og være flink for! Dette holder jeg på å miste igjen nå. Mister jeg henne, er jeg livredd for å stoppe opp igjen. Miste jobben og ende opp "uten noe liv".

Jeg er veldig trygg på at jeg aldri kommer til å finne på noe dumt, f.eks. skjære meg eller ta livet mitt, jeg er sterk nok mentalt til å unngå sånt. Men jeg frykter jeg kan komme til å "stoppe opp". Jeg er redd for å miste jobben fordi jeg ikke finner motivasjon til å stå opp, ikke få ny jobb grunnet høyt fravær på skolen tidligere, ikke kunne betale tilbake gjeld som konsekvens av alt...

Eh.. Hjelp? =/
Sorry, det her ble litt kaos skrivi. Ca som huet mitt føles nå..

Dette er kanskje for stort til å ta over nett/tekst, men dere kan kanskje hjelpe meg til noen med mulighet til å hjelpe?

Mh Gutt/Mann 19

SVAR

Besvart 13.09.2008 20:01:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle